Kiinteät välityspalkkiomme tuovat selkeyttä asunnon myynti- ja vuokrausprosessiisi. Arvonlisäveron 24 % sisältävät palkkiomme perustuvat asunto-osakkeen huonelukuun, ja kiinteistöistä on niiden koosta riippumatta oma kiinteä palkkionsa.

Asuntoa myytäessä kiinteään välityspalkkioomme sisältyy näkyvyys sekä Oikotiellä että Etuovella. Näiden lisäksi myynti-ilmoitukset julkaistaan myös Laatu LKV:n nettisivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Maksullinen mainonta Facebookissa ja Instagramissa kuuluu pakettiimme. Kiinteään välityspalkkioon sisältyy myös asunnon myyntistailaus tarvittaessa ja tietysti kaikki prosessit asunnon myyntiin laittamisesta aina kaupantekoon ja kauppakirjojen tekoon asti.

Asuntoa vuokrattaessa kiinteään välityspalkkioomme sisältyy näkyvyys Oikotiellä. Tämän lisäksi vuokrailmoitukset julkaistaan myös Laatu LKV:n nettisivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Maksullinen mainonta Facebookissa ja Instagramissa kuuluu pakettiimme. Kiinteään välityspalkkioomme sisältyy kaikki prosessit asunnon vuokralle laittamisesta aina vuokrasopimuksen tekoon, avainten luovutukseen ja asunnon tarkastukseen asti.

Asiakirjakulut ja mahdolliset asiakkaan toivomat (ei pakolliset) lisäpalvelut (ammattivalokuvaus, virtuaaliesittely, videoesittely, lehtimainos ym) veloitetaan erikseen. Asunto-osakkeissa asiakirjakulut maksetaan isännöitsijätoimiston laskun mukaan (yleensä n.50€-210€), kiinteistöissä asiakirjakulujen hinta riippuu tarvittavista papereista (yleensä n.100€). Asiakirjat voi halutessaan tilata suoraan itse tai me voimme tilata ne puolestasi, tästä sovitaan toimeksiantosopimusta tehdessä.

MUUT PALVELUT

Arviokäynnit muuta kuin myyntiä varten, ei arviokirjaa: 150€ (sis. alv 24%)

Pelkän kauppakirjan tekeminen:

– osakehuoneistot 350 € (sis. alv 24%), asiakas maksaa itse asiakirjakulut

– kiinteistöt 550 € (sis. alv 24 %), asiakas maksaa itse asiakirjakulut

 

OTA YHTEYTTÄ