1.  MAKSUTON ARVIOKÄYNTI

Pyydä meidät veloituksettomalle arviokäynnille, kun suunnittelet kotisi myyntiä. Arviokäynnillä tutustumme kotiisi ja käymme yhdessä läpi myyntiprosessiin liittyviä asioita sekä lähialueesi toteutuneita kauppahintoja ja myyntiaikoja. Annamme sinulle rehellisen hinta-arvion perustuen edellä mainittuihin asioihin sekä aluetuntemukseen ja markkinatilanteeseen. Oikea hinnoittelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa asuntokaupassa.

2. TOIMEKSIANTOSOPIMUS

Toimeksiantosopimus tehdään aina kirjallisesti SKVL:n laatimalle sopimuspohjalle. Toimeksiantosopimus on voimassa vähintään kaksi kuukautta ja maksimissaan neljä kuukautta. Tämän jälkeen toimeksiantosopimuksesta tehdään tarvittaessa erillinen jatkosopimus.

3. KOTISI KUVAUS- JA MYYNTISTAILAUS

Hyvät, valoisat ja todenmukaiset valokuvat ovat hyvin tärkeässä roolissa onnistuneessa asuntokaupassa. Pyrimme aina siihen, että jokaisen myytävän kohteemme parhaat puolet ja potentiaali saadaan esille ja tätä kautta kohteesta saadaan paras mahdollinen hinta ja lyhennetään myyntiaikaa. Sen vuoksi teemmekin myytäviin kohteisiimme tarpeen mukaan myyntistailauksia ennen valokuvausta. Lisäksi käytämme suurimmassa osassa myytävistä kohteistamme lisäpalveluna ammattivalokuvausta.

4. KATTAVA NETTINÄKYVYYS

Kotisi esitellään sekä Oikotiellä että Etuovella. Näiden lisäksi myynti-ilmoitukset julkaistaan myös Laatu LKV:n nettisivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Maksullinen mainonta edellä mainituissa kuuluu pakettiimme. Teksti on myös tärkeässä roolissa myynti-ilmoituksessa ja siihen mietimmekin yhdessä tärkeät seikat, joita itse arvostat omassa kodissasi.

5. YKSITYISESITTELYT

Panostamme henkilökohtaiseen sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun ja näin ollen suosimme pääsääntöisesti yksityisesittelyjä. Yksityisesittelyssä pystytään käymään monipuolisesti kotisi lisäksi läpi myös varastotilat ja alueen palvelut jne. Näin kaikki ostopäätökseen tarvittavat asiat saadaan käytyä potentiaalisen ostajan kanssa läpi luottamuksellisesti heti paikan päällä. Ostopäätökset tehdään aina lähes poikkeuksetta yksityisesittelyssä.

6. KAUPANTEKO

Onnistunut myyntiprosessi johtaa tietenkin kaupantekoon, joka pidetään pankissa. Kauppakirjat saa aina etukäteen tarkistettavaksi ja ne tietenkin käydään vielä yhdessä läpi kaupantekotilaisuudessa. Välityspalkkio maksetaan kaupanteon yhteydessä suoraan kauppahinnasta ja jos kauppoihin asti ei jostain syystä päästä, ei välityspalkkiota tarvitse tietenkään myöskään maksaa. Kaikki kaupantekoon liittyvät järjestelyt, kauppakirjojen teko ym sisältyy välityspalkkioon.

 

OTA YHTEYTTÄ