1.  MAKSUTON ARVIOKÄYNTI

Pyydä meidät veloituksettomalle arviokäynnille, kun suunnittelet kotisi myyntiä. Arviokäynnillä tutustumme kotiisi ja käymme yhdessä läpi myyntiprosessiin liittyviä asioita sekä lähialueesi toteutuneita kauppahintoja ja myyntiaikoja. Annamme sinulle rehellisen hinta-arvion perustuen edellä mainittuihin asioihin sekä aluetuntemukseen ja markkinatilanteeseen. Oikea hinnoittelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä onnistuneessa asuntokaupassa.

2. TOIMEKSIANTOSOPIMUS

Toimeksiantosopimus tehdään aina kirjallisesti SKVL:n laatimalle sopimuspohjalle. Toimeksiantosopimus on voimassa lähtökohtaisesti kaksi kuukautta, jonka jälkeen se jatkuu toistaiseksi voimassa olevana neljään kuukauteen saakka. Tämän jälkeen toimeksiantosopimuksesta tehdään tarvittaessa erillinen jatkosopimus.

3. KOTISI KUVAUS- JA STAILAUSVINKIT

Hyvät, valoisat ja todenmukaiset valokuvat ovat hyvin tärkeässä roolissa onnistuneessa asuntokaupassa. Käymme yhdessä läpi mahdolliset stailaus- ja järjestelyvinkit ennen kuvausta, jotta saamme kodistasi mahdollisimman hyvät kuvat.

4. KATTAVA NETTINÄKYVYYS

Kotisi esitellään sekä Oikotiellä että Etuovella. Näiden lisäksi myynti-ilmoitukset julkaistaan myös Laatu LKV:n nettisivuilla, Facebook-sivuilla ja Instagramissa. Maksullinen mainonta edellä mainituissa kuuluu pakettiimme. Teksti on myös tärkeässä roolissa myynti-ilmoituksessa ja siihen mietimmekin yhdessä tärkeät seikat, joita itse arvostat omassa kodissasi.

5. YKSITYISESITTELYT

Panostamme henkilökohtaiseen sekä laadukkaaseen asiakaspalveluun ja näin ollen suosimme pääsääntöisesti yksityisesittelyjä. Yksityisesittelyssä pystytään käymään monipuolisesti kotisi lisäksi läpi myös varastotilat ja alueen palvelut jne. Näin kaikki ostopäätökseen tarvittavat asiat saadaan käytyä potentiaalisen ostajan kanssa läpi luottamuksellisesti heti paikan päällä. Ostopäätökset tehdään aina lähes poikkeuksetta yksityisesittelyssä.

6. KAUPANTEKO

Onnistunut myyntiprosessi johtaa tietenkin kaupantekoon, joka pidetään pankissa. Kauppakirjat saa aina etukäteen tarkistettavaksi ja ne tietenkin käydään vielä yhdessä läpi kaupantekotilaisuudessa.

 

OTA YHTEYTTÄ

Mika Lehtonen, Kiinteistönvälittäjä LKV
Mika Lehtonen
Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 050 476 2332
if.vk1569048711lutaa1569048711l@aki1569048711m1569048711