omakotitalo | 4-5h,k,s,khh,wc

Vellamonpolku 3, Kurala, Hämeenlinna

HINTA

158 000 €

KOKO

103 m²

VUOSI

1979

Yksitasoinen omakotitalo Kuralan luonnonläheisellä asuinalueella. Tämän kodin huoneet mukautuvat suuremmallekin perheelle ja puistoon rajoittuvan tontin sijainti on ihanteellinen. Asuintiloja on laajennettu autotallin puolelle vuonna 1999, jolloin tehtiin kodinhoitohuone ja kaksi makuuhuonetta lisää. Lisäksi varastotila on muutettu lämpimäksi tilaksi vuonna 2006, kylpyhuone remontoitu 2005, keittiö remontoitu 2003, ilmalämmityksen laitteisto uusittu ja ilmanvaihto putsattu 2020. Tämän 840-neliöisellä vuokratontilla sijaitsevan kaukolämpötalon alkuperäisen täystiilipuolen asuintilojen pinta-ala on n.103m2 ja laajennuksen (puurunko, tiili-/puuverhous) puolelta löytyy lisää tilaa n.43,5m2. Takapihalla talon yhteydessä on lisäksi katettu terassi ja piha on suojaisaa aluetta lasten leikeille. Takapihalta löytyy myös erillinen kylmä varasto. Asumisen kulut ovat edulliset, tontin vuokra on vain n.253€/v, kiinteistövero n.270€/v ja kaukolämpöön on mennyt n.1800€/v. Sisäänkäynti tapahtuu eteiskäytävälle, jonka varrella on kaappitilaa. Eteiskäytävän varrelle vasemmalle jää ensimmäisenä etupihan suuntaan oleva mukavan kokoinen makuuhuone. Seuraavana käytävältä löytyy kylpyhuone, joka on remontoitu kauttaaltaan vuonna 2005 (nykyaikaiset vedeneristeet). Tilassa on myös peili- ja allaskaapisto sekä päädystä löytyy ikkunallinen sauna. Eteiskäytävältä viimeisenä löytyy erillinen wc. Talon päädyssä sijaitsee avara olohuone, jossa on valkoinen avotakka ja tilasta on myös kulku takapihan noin kaakon suuntaan olevalle katetulle terassille. Olohuoneen vaalea yleisilme yhdessä isojen ikkunoiden kanssa tuovat valoa ja avaruutta. Tilaan mahtuu hyvin olohuonekalusteet ja halutessaan suurempikin ruokailuryhmä. Vuonna 2003 remontoitu, omaksi tilakseen puoliseinämillä rajattu keittiö ja ruokailutila sijoittuu sisäänkäynnin suunnasta katsottuna oikealle. Tila on sijoiteltu niin, että keittiö on takaseinällä kulmassa ja sen yhteydessä on baaritaso. Eteisen puoleiseen päätyyn taas sijoittuu ruokailutila. Kesäaikaan keittiöstä on mukava kulkea suoraan takaterassille nauttimaan aamukahvista. Keittiön vierestä löytyy myös vaatehuone. Seuraavana kuljetaan alkuperäisellä puolella olleeseen makuuhuoneeseen, joka toimii nyt läpikulkuhuoneena laajennuspuolelle. Huone toimii kivasti vaikka lasten leikkihuoneena. Laajennuspuolen tilavasta kodinhoitohuoneesta löytyy vesipisteen, kaapistojen sekä pyykinpesukoneen ja kuivausrummun tilavarausten lisäksi kulku ulos takapihalle. Kodinhoitohuoneesta kuljetaan laajennusosan kaikkiin kolmeen huoneeseen, joista takapihan puoleisessa lämpimässä varastohuoneessa on lisäksi oma uloskäynti. Rauhallinen sijainti puistoalueiden ja Nummen uuden koulukeskuksen läheisyydessä houkuttavat tähän kotiin. Kuralasta on myös hyvät bussiyhteydet niin keskustan kuin Tiiriönkin suuntaan. Varaa oma esittelyaikasi puh. 050 4525 254/ tähän isommallekin lapsiperheelle sopivaan kotiin!

POHJAKUVA

PERUSTIEDOT

Kohdenumero

20005091

Sijainti

Vellamonpolku 3, 13500 Hämeenlinna

Kaupunginosa

Kurala

Tyyppi

Omakotitalo

Huoneistoselitelmä

4-5h,k,s,khh,wc

Asuintilojen pinta-ala

103 m²

Muiden tilojen pinta-ala

43.5 m²

Kokonaispinta-ala

146.5 m²

Lisätietoja pinta-alasta

Alkuperäisen puolen asuinpinta-ala on n.103m2 ja autotalliin tehdyn laajennuksen pinta-ala yhteensä n.43,5m2. Pinta-aloja ei ole tarkistusmitattu ja ne saattavat poiketa olennaisestikin esitteessä ilmoitetuista.

Asuinkerrosten määrä

1

Rakennusvuosi

1979

Käyttöönottovuosi

1979

Vapautuminen

Heti

HINTA JA KUSTANNUKSET

Velaton hinta

158 000 €

Myyntihinta

158 000 €

Kiinteistövero

270,63

Lisätiedot maksuista

Tontin vuokra 252,81€/v, kaukolämpökulut olleet yhteensä n.1800€/v.

LISÄTIEDOT

Sauna

Oma sauna

Tulisija

Avotakka olohuoneessa

Tilojen kuvaus

Lisäksi alkuperäisellä puolella ollut makuuhuone, joka toimii nyt läpikulku huoneena laajennuspuolelle. Varastosta tehty lämmintä tilaa.

Tehdyt remontit

Asuintilojen laajennus autotalliin (2mh+khh) 1999, keittiö remontoitu 2003, kylpyhuone remontoitu 2005, varastosta tehty myös lämmintä tilaa (ei virallinen asuinhuone, ei lupaa) 2006. Ilmalämmityksen laitteisto uusittu ja ilmanvaihto putsattu 2020.

Asunnon kunto

Tyydyttävä

Lämmitysjärjestelmän kuvaus

Kaukolämpö (alkuperäisellä puolella ilmalämmitys jonka laitteisto uusittu 2020, laajennuksen puolella vesikiertoiset patterit), k+kph sähköinen lattialämmitys

Vesihuollon kuvaus

Kunnan vesijohto

Viemäri

kunnan

Sähköliittymä siirtyy

Kyllä

Siirtyvät liittymät

vesi- ja viemäriliittymät

TILAT JA MATERIAALIT

Rakennusmateriaalit

PuuTiili

Keittiön kuvaus

Keittiö remontoitu 2003. Lattia laattaa (sähköinen lattialämmitys), seinät tapetoitu. Vaaleat kaapin ovet, ruskea laminaattitaso, välitilassa laattaa. Jääkaappi, keraaminen liesi, liesituuletin, astianpesukone. Kulku takapihalle.

Kylpyhuoneen kuvaus

Kylpyhuone remontoitu 2005 (nykyaikaiset vedeneristeet). Seinät ja lattia laattaa. Suihku, peilikaappi, allaskaappi, pystykaapit, pyyhepatteri. Sähköinen lattialämmitys.

WC-tilojen kuvaus

Lattia laattaa, seinät laattaa/ tapetoitu. Peilikaappi, allaskaappi, wc-istuin.

Saunan kuvaus

Lattia laattaa, seinät paneloitu. Sähkökiuas.

Kodinhoitohuoneen kuvaus

Lattia laattaa, seinät maalattu. Kaapistoja, vesipiste, varaus molemmille koneille. Kulku takapihalle.

Olohuoneen kuvaus

Lautalattia, seinät tapetoitu. Avotakka ja kulku takapihalle.

Makuuhuoneiden kuvaus

Lautalattia tai laminaatti, seinät tapetoitu/ maalattu.

Säilytystilojen kuvaus

Talon yhteydessä lämmin varastohuone ja takapihalla kylmä varasto.

Kattotyyppi

Pulpettikatto

Kattomateriaalin kuvaus

Huopakate

TONTTI

Tontin omistus

Vuokrattu

Kiinteistötunnus

109-9-34-2-L1

Tontin pinta-ala

840 m2

Tie perille

Kyllä

Kaavoitustiedot

HML kaupunki

Kaavoitustilanne

Asemakaava

Rakennukset

Pihassa kylmä pihavarasto

PALVELUT JA LIIKENNEYHTEYDET

Koulut

Nummen Yhtenäiskoulu noin 1km

Palvelut

Jukolan palvelut noin 1,5km, K-Market Karhitie ja K-Market Sampo noin 2,5km,

Päiväkodit

Hirsimäen päiväkoti noin 1km

Ajo-ohjeet

Kuralantie-Joukahaisentie-Vellamonpolku