Olen Piia Heikkilä, kolmekymppinen hämeenlinnalainen myynnin ja kiinteistönvälityksen ammattilainen.

Olen tehnyt urani erilaisissa asiakaspalvelu- ja myyntitehtävissä, mistä viimeisimmät kymmenen vuotta kiinteistönvälitysalalla. Aloitin kiinteistönvälitysurani Hämeenlinnan Huoneistokeskuksessa vuoden 2010 alussa ja LKV-tutkinnon suoritin marraskuussa 2011.

Työskentelin Huoneistokeskuksessa, kunnes muutimme pääkaupunkiseudulle syksyllä 2013. Tuolloin siirryin NCC Asuminen Oy:lle (nykyinen Bonava Suomi Oy) uudisasuntokaupan pariin, jossa työskentelin yli kolme vuotta. Muutimme takaisin Hämeenlinnaan kesällä 2017, jolloin oli loistava aika toteuttaa unelmani omasta yrityksestä, Laatu LKV:stä.

Perheeseeni kuuluu puolisoni lisäksi kaksi koiraamme Pulla ja Pontus. Harrastuksiini kuuluu kuntosalilla käynti sekä lenkkeily koirien kanssa. Talvella tulee myös harrastettua hiihtoa.

Olen luotettava, helposti lähestyttävä sekä periksiantamaton. Kiinteistönvälitys ja asiakaspalvelu ovat intohimojani: teen kotisi myynnistä sinulle mahdollisimman helppoa ja mukavaa, asiakaslähtöisesti ja suurella sydämellä.

Ystävällistä ja ammattitaitoista kotien välitystä. Piia on todellakin sydämellä mukana jokaisessa asiakkuudessa ja vastaa viesteihin lähes mihin aikaan vuorokaudesta vain. Asuntojen hinta-arviot ovat todenmukaisia, eikä yritetä saada vain kauppaa mahdollisimman nopeasti. Piia myi meidän kodin jo ennen ensiesittelyä molempia osapuolia hyvin miellyttävään hintaan, eli suosittelen todellakin häntä kaikille ystävilleni.

Ammattitaitoista, luotettavaa, positiivista ja pirtsakkaa palvelua. Laatu LKV näkyy juuri siellä missä pitääkin ja markkinointi kiinnittää huomion tyylikkyydellään ja puoleensavetävillä kuvilla. Ehdottomasti voin suositella.

Kiitos Piialle avusta asuntomme myymisessä! Uutta kotia etsiessämme tapasimme useampia Hämeenlinnan välittäjiä ja Piia on ehdottomasti yksi Hämeenlinnan ammattitaitoisimmistä välittäjistä! Piia on aina ollut perehtynyt esittelemiinsä asuntoihin ja kanssakäyminen on asiallista ja vaivatonta sekä ammattitaitoista ja asiantuntevaa. Lisäksi Piia on sopimusasioissa/myyntitilanteessa hyvin tarkka ja käy asiat selkeästi kohta kohdalta läpi.