Laatu LKV:n palveluihin sisältyy myös vuokranvälityspalvelut, jotka toteutetaan samalla ammattitaidolla ja laatutasolla kuin myytävienkin kohteiden palvelut. Myös vuokranvälityspalkkiot ovat kiinteitä huonelukuun perustuvia palkkioita, palkkiotaulukon löydät kohdasta Kiinteä välityspalkkio.

1. ALKUKARTOITUS

Sovimme tapaamisen asunnolle, jossa käymme yhdessä läpi huoneiston sekä vuokrausprosessin. Arvioimme huoneiston vuokratason ja käymme läpi toimeksiantosopimuksen ehdot. Toimeksiantosopimus tehdään kirjallisesti SKVL:n laatimalle sopimuspohjalle. Lisäksi täytämme asuntotietolomakkeen, jossa käydään läpi mm. asunnon kunto ja varustus.

2. VALMISTELUT

Toimeksiantaja tilaa isännöitsijältä tarvittavat asiakirjat (isännöitsijäntodistus, energiatodistus ja pohjakuva). Näiden sekä asuntotietolomakkeen perusteella laadimme vuokrailmoituksen. Ilmoitusta varten tarvitaan myös hyvät kuvat sekä myyvä ilmoitusteksti. Vuokrailmoitus julkaistaan Oikotiellä.

3. VUOKRALAISEN ETSIMINEN

Markkinoimme ja esittelemme kohdetta potentiaalisille vuokralaisille. Selvitämme vuokra-asunnon hakijan luotto- ja taustatiedot. Esittelemme vuokralaisehdokkaat ja sinä teet lopullisen päätöksen.

4. VUOKRASOPIMUS JA KÄYTÄNNÖN KUVIOT

Oikean vuokralaisen löydyttyä laadimme vuokrasopimuksen ja tarvittavat liitteet. Hoidamme myös avaintenluovutuksen, tarkastamme huoneiston vuokralaisen kanssa ja teemme siitä kirjallisen raportin. Vuokraaminen on näin sinulle mahdollisimman vaivatonta.

 

OTA YHTEYTTÄ