Laatu LKV:n palveluihin sisältyy myös vuokranvälityspalvelut, jotka toteutetaan samalla ammattitaidolla ja laatutasolla kuin myytävienkin kohteiden palvelut. Vuokranvälityspalkkio on yhden kuukauden vuokra + arvonlisävero 24% eli 1,24 x 1 kk:n vuokra (sis. alv 24%).

1. ALKUKARTOITUS

Sovimme tapaamisen asunnolle, jossa käymme yhdessä läpi huoneiston sekä vuokrausprosessin. Arvioin huoneiston vuokratason ja käymme läpi toimeksiantosopimuksen ehdot. Toimeksiantosopimus tehdään kirjallisesti SKVL:n laatimalle sopimuspohjalle. Lisäksi täytämme asuntotietolomakkeen, jossa käydään läpi mm. asunnon kunto ja varustus.

2. VALMISTELUT

Toimeksiantaja tilaa isännöitsijältä tarvittavat asiakirjat (isännöitsijäntodistus, energiatodistus ja pohjakuva). Näiden sekä asuntotietolomakkeen perusteella laadin vuokrailmoituksen. Ilmoitusta varten tarvitaan myös hyvät kuvat sekä myyvä ilmoitusteksti. Vuokrailmoitus julkaistaan Oikotiellä.

3. VUOKRALAISEN ETSIMINEN

Markkinoin ja esittelen kohdetta potentiaalisille vuokralaisille. Selvitän vuokra-asunnon hakijan luotto- ja taustatiedot. Esittelen vuokralaisehdokkaat ja sinä teet lopullisen päätöksen.

4. VUOKRASOPIMUS JA KÄYTÄNNÖN KUVIOT

Oikean vuokralaisen löydyttyä laadin vuokrasopimuksen ja tarvittavat liitteet. Hoidan myös avaintenluovutuksen, tarkastan huoneiston vuokralaisen kanssa ja teen siitä kirjallisen raportin. Vuokraaminen on näin sinulle mahdollisimman vaivatonta.

OTA YHTEYTTÄ
Vuokraamassa? Piia Heikkilä, Yrittäjä, Kiinteistönvälittäjä LKV